Synne Åeng

SE HJEMSTEDET MITT LIVE NÅ!

  • 08.05.2017, 18:53


Hei! Jeg tenkte bare at jeg skulle stikke innom å si ifra om at Skattejakten.LIVE for øyeblikket befinner seg på hjemstedet mitt, Tjøtta. På Facebook-siden deres beskrives konseptet slik: "Cathrine Montero Moen og Kristin Gjelsvik, skattejaktens jegere, skal ut på sitt livs reise - på jakt etter Norges største skatter - i form av opplevelser, natur, mat og mennesker. Reisen går langs hele den langstrakte kysten av Norge, fra 9. april til 2. september 2017 - 50 havner, 350 mil, live 24/7. Gjennom Skattejaktens live-kamera, kan du følge med 24 timer i døgnet, når jegerne utforsker kjente og ukjente bygder". 

Det sendes direkte på Facebook AKKURAT NÅ, også tror jeg kanskje det blir lagt ut klipp fra alle stedene de besøker senere? Jeg skal ikke si det for sikkert, men jeg håper det blir lagt ut et klipp ifra kystperla mi i hvert fall. Om en liten stund skal faktisk hele crewet bort til MIN mormor for å spise middag. Tenk det! Jeg hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle sitte å følge med på min egen mormor, live, da jeg våknet i morges. Hvor gøy er ikke det?? De skal forresten også bo på overanttingsstedet hun eier, Taraldsen Brygge. Jeg vokste opp på det stedet der, så jeg synes dette er utrolig gøy! Så følg med hvis dere vil få et lite innblikk i stedet jeg er ifra, også får dere møte verdens beste mormor da! Dere er virkelig heldige! FØLG MED LIVE HER!!

For å lese mer om konseptet kan du gå inn på nettsiden deres HER. Intervju fra God morgen Norge HER, og blogginnlegg om reisen på bloggen til Kristin Gjelsvik HER.

Slenger med noen bilder fra mitt fantastiske hjemsted <3


 

- Synne Åeng

Ronja

08.05.2017 kl. 19:06
Får hjemlengsel❤
Synne Vistnes Åeng


KONTAKT


dittnavn@mail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits