Synne Åeng

Søskenhelg og on repeat #2

  • 08.05.2017, 13:05


Hei! God mandag folkens! Tenk det, det er allerede mandag igjen og en ny uke. Er det bare jeg som synes tiden flyr av gårde? Jeg måtte sjekke kalenderen nå, og det har faktisk allerede gått 18 uker av dette året?! Det vil si at det bare er 34 igjen! Altså bare stusselige 34 søndager igjen på sofaen. Men heldigvis også bare 34 mandager da (33 etter denne heh). Det føles ut som om det nettopp var både juleferie og påskeferie, og nå er det faktisk snart !!SOMMERFERIE!! La den neste måneden fly forbi like fort som resten av 2017 har gjort til nå.

Men videre til helgen min! Denne helgen har jeg hengt sammen med mine to brødre. Storebroren min bor i samme by som meg, så ham ser jeg ofte, men denne helgen fløy lillebror også inn for å være sammen med oss. Det har selvfølgelig vært en veldig trivelig helg, med bowling, shopping og god mat. Det siste punktet ble det nok litt for mye av. Det har blitt så mye mat, og vi har spist så mye ute, at jeg er sikker på at jeg har gått opp fem kilo bare i løpet av helgen. Takket være det, venter det en real treningsøkt på meg senere i dag. Jeg kjenner jeg er desperat etter å forbrenne bort en del av den dårlige samvittigheten. 

Noe jeg også tenkte å gjøre for å lette på samvittigheten, var å legge ut forrige ukes "on repeat". Det skulle jo egentlig komme ut i går, men denne gangen greide innlegget (på mystisk vis) å lure seg videre til mandag. Så her har dere forrige ukes favoritter på musikkfronten. Må si at jeg er ganske stolt over at jeg har greid å opprettholde denne "tradisjonen" i to hele uker *emojimedsolbriller*, selv om den ble litt forskjøvet denne gangen. Jeg håper uansett dere liker ukas liste, også slenger jeg med noen bilder fra helgen som dere kan bla dere gjennom mens dere digger til musikken. Jeg håper også at alle er klare for en ny uke, og at dere bruker den godt. Husk, etter denne, har dere bare 33 igjen! 

 

 

Processed with VSCO with f2 preset

- Synne Åeng

Ronja

08.05.2017 kl. 13:09
Så koselig!

Johanne

08.05.2017 kl. 13:09
Digger musikksmaken <3<3<3

Helene Nordvik

18.05.2017 kl. 13:02
Du er helt nydelig <3
Synne Vistnes Åeng


KONTAKT


dittnavn@mail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits