Synne Åeng

Det slår aldri feil

  • 04.05.2017, 00:40


Kjære Trondheim, i går var du virkelig fin! Takk for at du beriket oss i bartebyen med en sååå vakker dag. Sola skinte høyt på himmelen, det varmet mot kinnene og øynene ble blendet gjennom solbrillene. En fantastisk dag, hvor det passer perfekt å ligge i parken med god mat, god drikke, og godt selskap. Med fugler som kvitrer i bakgrunnen i takt med gamle gladlåter som har blitt spilt på radioen hver sommer siden hvem vet når. Temperaturen er akkurat blitt høy nok for at shortsen er hentet frem fra bakerst i klesskapet, og jakken er glemt igjen hjemme. Akkurat i det øyeblikket føles det ut som om den eneste bekymringen i verden, er om du skal gidde og reise deg for å kjøpe enda en iskrem. 

Men hvis du lar deg selv kjenne litt ekstra godt etter, tenker litt hardere og forsvinner litt dypere inn i deg selv, kjenner du derimot at det er noe som ligger og gnager deg i bakhode. Det er akkurat som om du har en kløe, som uansett hvor mye du klør tilbake, aldri går over. Du begynner å høre en bankelyd, akkurat som når noen hamrer inn en spiker et stykke unna. Den bankelyden, det er eksamenstiden som banker deg bak i skallen og sier at du må våkne. Det er nemlig på tide å komme seg tilbake til virkeligheten.

Forstå meg rett, å sitte fastlåst til skolebenken bak en mur av bøker er fint, det. Men jeg skulle gjerne hatt sjansen til å få utnyttet noen av disse fine vårdagene på måten som er beskrevet over. Været her i Trondheim går alltid fra å være helt elendig, til å være fantastisk i eksamenstiden. Det slår faktisk aldri feil. Det er akkurat som om værgudene liker å leke med oss studenter. Men uavhengig av hvilket spill de prøver å lure oss med, er det vel bare å ønske det fine været velkommen, og ikke "jinxe" det vekk igjen. Etter den vinteren vi har hatt, var jeg en stund usikker på om finværet faktisk skulle melde sin ankomst. Bare se på de siste ukene. Været har hoppet ubesluttsomt rundt som en jojo, med snøstorm og solskinn om hverandre. På et tidspunkt virket det mer sannsynlig å vinne i lotto, enn å gå ut døren og møte et stabilt vær. Det har blitt mye god underholdning av det på Jodel, men sett bort ifra det har det ikke vært så mye annet enn kjipt. Men bort med all negativiteten, dette har jo heldigvis(endelig) snudd! 

Og for å fokusere videre på det positive. I går, da vi tok bildene til dette innlegget, fikk jeg heldigvis opplevd en liten del av sola før den forsvant ned i havet igjen. Dere ser kanskje på bildene og tenker, shiiit så varmt det så ut?! Men nei. Det var en del kaldere enn hva det kanskje ser ut som, noe som førte til et ekstremt utslag av gåsehud på mine kjølige armer. Og du kan tro det fremheves godt når sola i tillegg skinner for fullt. Jeg håper bare dere klarer å se forbi min gorilla-pels, og liker bildene uansett. Elsker forresten denne buksa, den blir perfekt i sommer når jeg faktisk får utnyttet dette (forhåpentligvis fortsatt) fine været. Vi snakkes, fininger!

*Dere får se resten av gorilla-kostymet mitt 31. oktober*
*Synne AKA Kim Possible(hinter til spiss sideboob for dere som ikke skjønte den)*

Bukse fra BikBok

T-skjorte fra BikBok 

Choker fra Gina Tricot 

Sko fra Urban

Veske fra Urban 

Jakke fra Carlings- Synne Åeng

 

Victoria Larsen

04.05.2017 kl. 01:33
Åh, kjempe fine bilder og antrekk! :)

Tonje

04.05.2017 kl. 08:01
Du e så fin <3
Synne Vistnes Åeng


KONTAKT


dittnavn@mail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits