Synne Åeng

On repeat

  • 30.04.2017, 23:41


Hei! Nå tenker dere sikkert, søndag og nok et "dagen derpå-innlegg"? Jeg skal ikke lyve, for dere har delvis rett der. Men i motsetning til forrige søndag, har jeg faktisk vært mer enn 5 minutter utenfor døren. Kun for å spise vel å merke, men jeg tenker det er bedre enn ingenting. Grunnen til dagens slapphet er som vanlig gårsdagens festligheter. I går var det X-russefest her i byen, noe som går ut på at russen fra tidligere år kler seg opp i sine gamle russeklær og møtes og fester sammen. Så turen gikk først til Festningen, åstedet for denne store samlingen, før jeg dro videre til et nytt vors etterfulgt av en fest på skolens bar. Det ble en lang, men morsom dag. Jeg kan leve lenge på den dagen der, noe som er bra med tanke på hvor lenge det blir til neste gang. Det ble dessverre tatt lite bilder i går, så må nok skuffe dere der. Men jeg slenger med ei litta busskur-selfie russejenta96 tok før hun heiv seg på bussen.

Processed with MOLDIV

Men for å gjøre mine lite innholdsrike dagen derpå-innlegg litt mer interessante, så tenkte jeg at jeg skulle begynne å "spice" de litt opp med ukas favoritter på musikkfronten. Så hver søndag fremover kommer jeg til å legge ut en liste med låtene som har vært på repeat hos meg den siste uken. Musikk er en stor del av min hverdag, så jeg tenkte det var på tide å dele litt av den med dere. Siden listepop som regel ikke er det som faller best i smak hos meg, så liker jeg å ha andre lister og steder hvor jeg kan fiske etter nye låter fra. Og hvis dere er som meg, kan det jo hende at også dere ønsker noen nye steder å lete etter godbiter til deres egne lister.

Når det går en stund mellom at jeg får oppdatert listene mine kjenner jeg at jeg får tendenser til abstinenser. For meg kan det å ikke få oppdatert listene mine, sammenlignes med å ikke få fornyet garderoben min. Det blir fort kjedelig, og da blir jeg rastløs. Jeg kan selvfølgelig høre på "gamle" sanger, men jeg trenger likevel regelmessige oppdateringer. Når jeg først blir hektet på en sang så hører jeg den såpass ihjel at den praktisk talt er livløs når jeg legger den ifra meg. Men så får jeg plutselig lyst til å høre på den igjen, og da blir den "brought back to life". En smule makabre beskrivelser der kanskje. For å få det til å høres litt hyggeligere ut, kan du heller se på det som en slags resirkulering. Poenget mitt er uansett at listene ikke bare kommer til å bestå av typen "ferske" nyheter fra "Norway Top 50", men heller litt forskjellig.

Jeg tenkte også at jeg kunne legge alle de forskjellige ukenes favoritter i en samlet liste, hvis det er ønskelig? Hvis ikke kommer jeg nok bare til å slette den gamle listen når jeg lager en ny for uken etter. Jeg har allerede aaaaaalt for mange lister på Spotify, så en liste for hver uke blir i overkant mye. Nå kom jeg forresten på at jeg hadde planlagt å sette meg ned å lage et system der inne, men det har falt litt langt ned på to do-lista. Kanskje påtide å gjøre noe med det, så kan jeg jo kanskje dele noen av mine andre Spotify-lister med dere i et senere innlegg. Men jeg håper uansett dere har hatt en suuuper helg, så snakkes vi snart!

 

 

 

- Synne Åeng 

Synne Vistnes Åeng


KONTAKT


dittnavn@mail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits