Synne Åeng

Rask dag

  • 16.04.2017, 01:01


Hei! Kort oppsummert har dette vært en lang, men fin dag. Først gikk turen til Hemavan for å stå på slalåm. Familien min bruker som regel å ta en tur til Sverige hver påske. Da blir det blant annet harryhandel, slalåm og junkfood. Lite overraskende, ble ikke dette året noe unntak. En annen tradisjon vi har innad i familien, vel og merke ikke vanligvis etter en lang dag på ski, er å se Fast & Furious filmene sammen på kino. Jeg er oppvokst med de filmene, og har alltid fulgt spent med på oppfølgerne som er gitt ut opp igjennom årene. Jeg er nok størst fan av de første filmene i serien. Jeg føler det bare har blitt mer og mer action for hver oppfølger, og mindre av den sjarmen filmene hadde i begynnelsen. Mens bilkulturen har minsket, har budsjettet bare blitt større. I filmer som dette føler jeg at man nesten kan måle størrelsen på budsjettet i antall eksplosjoner. Og med hundrevis av knuste biler tror jeg denne filmens økonomi snakker for seg selv. 

Selv om jeg er glad i filmene, så lurer jeg på hvor lenge de skal dra serien ut. Jeg håper de skjønner at det er på tide å stoppe snart, før hele konseptet blir ødelagt(dette var tross alt den åttende!!! filmen). Men jeg tviler ikke på at det kommer enda en film, og jeg vet at jeg kommer til å se den også. Men for å prøve å ikke høres så negativ ut, så skal det sies at jeg ble positivt overrasket over denne filmen. Men jeg tror det hadde mye å gjøre med at forventningene mine var så lave etter de siste filmene(og der var vi tilbake til å være negative igjen).

Men alt i alt ble dette en svært tradisjonsrik, og meget rask dag. Det gikk raskt i bakken, og raskt på skjermen. Men i motsetning til resten av dagen, blir det nå en rolig kveld på hytta før det er natt. Det ble nok dessverre bare telefonbilder i dag. Jeg skulle gjerne hatt med meg kameraet på fjellet, men tanken på meg selv nedover bakkene med speilrefleksen rundt halsen, slo meg ikke som en veldig god ide. Selv om jeg er stabil i bakken, ville nok sjansen vært stor for at det ikke hadde gått særlig bra. Men jeg håper dere liker bildene likevel!

 

- Synne Åeng

Synne Vistnes Åeng


KONTAKT


dittnavn@mail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits