Synne Åeng

Roadtrip

 • 08.04.2017, 00:01


Hei! Nå sitter jeg i bilen på tur nordover. Vi startet litt senere enn planlagt, men nå begynner vi omsider å nærme oss slutten på turen. Vi kjørte faktisk nettopp forbi hjemstedet til Marcus og Martinus, Trofors. Antar det er mange som ble ganske starstruck nå. Men uansett! Det har vært en lang, men koselig tur. Roadtrips er gøy det. Men etter en stund når du har sittet lenge i ro, beina begynner å verke og blæra begynner å bli ganske full, så er det ikke like stas lenger. Men det som gjelder da er å finne seg noen triks som gjør resten av turen så bra som mulig. Jeg tenkte jo som sagt at jeg skulle dele noen tips med dere. Så her kommer fem tips som jeg selv mener er viktig på en roadtrip:

 1. Behagelig outfit. Som dere ser på bildene så er det ingen skinny jeans eller trange topper på meg i dag. Her går det i tights og hettegenser(<3). Jeg tenker det er bedre å se litt slapp ut når man skal sitte i ro så lenge, i stedet for å se ut som man er klar for fest og ha det ubehagelig hele turen. Og ja, jeg eier klær som ikke er fra Adidas. 
   
 2. En form for tidsfordriv. Det kan være alt fra spill på telefonen, leker i bilen, serier eller til og med blogging. Vanligvis så går det mye tid til å spille Jelly Splash, men nå har jeg faktisk bloggen jeg kan styre med. Merker jeg skulle begynt å blogge tidligere bare for å ha noe å gjøre på lange bilturer som dette. Perfekt tidsfordriv. 
   
 3. Bra musikk. Dette punktet er helt essensielt for meg. En biltur uten en god spilleliste, er som taco uten rømme. Det funker bare ikke. Og ja, radioen kan til nød brukes, men det er bare hvis det virkelig er krise. Det blir alltid bedre stemning hvis man kan høre på hva man selv vil. Eller hva jeg vil, hehe. Hvis dere ønsker det, kan jeg kanskje legge ut en spilleliste fra turen? 
   
 4. God snacks. I tillegg til å stoppe å spise et godt måltid, er det viktig å ha med god snacks i bilen. Med på dagens tur har jeg med Pringles, Tom & Jerry-kjeks og iste. Mye iste. Det passer perfekt med noe som er salt, og ikke altfor søtt. Søtsaker på bilturer har en tendens til å gjøre meg, som mange andre, en smule kvalm.
   
 5. Godt selskap. Dette er også et viktig punkt. Når man skal bruke så mye tid sammen med noen, på en så liten plass, er det viktig at det er sammen med noen man trives med. Sammen med meg i bilen i dag har jeg min storebror og en god venninne. Alle er fortsatt i godt humor, noe jeg ser på som et tegn på at vi alle har hatt det hyggelig sammen. 

Men selv om alle tre er enige i at det har vært en fin tur, er vi alle veldig klare for å komme hjem. Jeg kjenner i hvert fall at jeg gleder meg veldig til at hodet mitt treffer puten i natt. Ekstra godt blir det fordi det til og med blir i min egen seng, i mitt eget hjem. Det er som sagt flere måneder siden jeg har vært hjemme, så dette er svært etterlengtet. Men nå må jeg begynne å følge med på veien før jeg blir bilsyk her. Jeg antar det er få som vil lese om oppkast i veikanten på bloggen i morgen. Men vi snakkes i morgen da! Skal prøve å få delt noen bilder fra hjemstedet mitt i neste innlegg. 

- Synne Åeng

Trine

08.04.2017 kl. 00:04
Haha, morsomt! Gode tips!

Synne Vistnes Åeng

08.04.2017 kl. 14:43
Takk for det! Håper de kommer til nytte!

Laila Monica Nikolaisen

08.04.2017 kl. 00:31
JEG ER IKKE SINNSYK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tonje

08.04.2017 kl. 00:54
gode tips, god påske! ❤❤

Synne Vistnes Åeng

08.04.2017 kl. 14:44
Tonje: God påske! <3 Beste fan ever!

Ronja

08.04.2017 kl. 11:11
Takk for en god tur❤

Synne Vistnes Åeng

08.04.2017 kl. 14:44
Ronja: Takk selv! <3
Synne Vistnes Åeng


KONTAKT


dittnavn@mail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits