Synne Åeng

photoshoot #1

  • 03.04.2017, 16:53


Hei! Det er mandag og med det følger også ordtaket "ny uke, nye muligheter" for mange. Personlig er jeg litt mindre optimistisk på starten av uken, og er nok mer en tilhenger av uttrykket "blåmandag". Denne mandagen har vært svært blå til nå, men jeg satser på at resten av uken kommer i litt andre(lysere og freshere) farger. Rosa eller toner av oransje, kanskje. Jeg sitter for øyeblikket på skolen og jobber med en innlevering. Men siden det nettopp har vært helg og påskeferien nærmer seg med stormskritt, merker jeg at jeg blir dratt mer mot bloggen enn skolearbeidet. Jeg har så mange ideer og så mye jeg vil dele med dere, men ikke fullt så mye tid å gjøre det på. Men før dere får se mer av det, tenkte jeg at jeg skulle begynne med å dele resten av bildene fra fredagens photoshoot med dere.  

Som dere kanskje har skjønt, og mest sannsynlig forstår, så var den første photoshooten til bloggen en smule klein. Bare ordet "photoshoot" gjør meg ganske ubekvem. Lite gjennomtenkte som vi var, tok vi bildene i den travleste rush-tiden. Mennesker i alle aldre trasket forbi, alt fra nysgjerrige barn til flaue tenåringer. I starten stoppet vi fotograferingen for hver person som gikk forbi, men etterhvert som vi ble mer varme i trøya(og litt modigere) sluttet vi å bry oss om de forbigående. Det endte til slutt opp med å bli en gøy affære sammen med gode venner. Undergangen, som var dagens location, var i hvert fall fylt med latter store deler av tiden. 

Men jeg håper dere liker bildene! Jeg gleder meg i hvert fall til å dele flere bilder(fra forhåpentligvis litt mindre kleine photoshoots) med dere! Jeg liker personlig bedre å se mye bilder på en blogg enn mye tekst, så derfor blir det naturligvis bildene som blir i fokus her på bloggen. Og før jeg sier ha det, må jeg bare sende en liten takk til Ronja og Alexander for hjelpen med bildene. Dere er best!
- Synne Åeng 
 

Johanne

03.04.2017 kl. 16:57
Kjempe fine bilder! Du har virkelig et øye for foto✨

Synne Vistnes Åeng

04.04.2017 kl. 08:39
Johanne: Tusen takk!! :-)

Iselin Renée

03.04.2017 kl. 22:24
Kjempe fine bilder :)

Synne Vistnes Åeng

04.04.2017 kl. 08:39
Iselin Renée: Tusen takk for det! :-)
Så fine bilder.:)

Synne Vistnes Åeng

04.04.2017 kl. 22:59
Maren S. Helgemo: Tusen takk! :-)
Synne Vistnes Åeng


KONTAKT


dittnavn@mail.no

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits